Facebook

O nama

KK TROGIR je osnovan 1984.godine u Trogiru, 26 godina ovoga sporta je dokaz da su generacije trenera i djelatnika kluba imali samo jedan cilj, a to je da ne prekinu tradiciju, košarke u Trogiru.
KK TROGIR se temelji na vlastitom igračkom potencijalu, dokaz su nam zadovoljni roditelji i danas odrasli ljudi koji su bili dio škole košarke te poslije dio košarkaškog kluba.

Škola košarke KK TROGIR nekada je brojila preko 150 djece te u par navrata dala nekoliko mladih reprezentativaca. Košarka u Trogiru proživljava svoje najljepše dane od osnutka kluba, postaje članom A-1 HRVATSKE KOŠARKAŠKE LIGE od sezone 2008/09  i četvrfinalistom nacionalnog Kupa Krešimira Čosića iste godine. Dana 07.03.2010. momci Nikše Bavčevića, na čelu s legendarnim kapetanom Antom Bilićem ulaze u povijest Trogirskog sporta.

Želja za uspjehom je bila jača od svih prepreka koje su nam stajale na putu zato je posvećujemo svima koji su vjerovali u nas, za sve one koji su živjeli uz klub te posebno obiteljima koje su bile bezuvjetna podrška u najtežim trenucima. Hvala svim prijateljima kluba koji su bili uz nas u ovom povijesnom trenutku, za klub i grad.

Hvala Malarima koji su dostojno bodrili klub,večeras smo ponosni na našu publiku, jer su nam bili 6.igrač te prepoznali težinu ovog uspjeha. Ovi momci su vrijedni Vaše podrške: Luka Drezga, Josip Blajić, Ivan Rašetina, Ante Bilić, Toni Bizaca, Luka Žitko, Ante Delaš, Ivan Bilić, Joško Alujević , Matija Poščić , Toni Šoda, Toni Vitali , Tomislav Roso, Trener: Nikša Bavčević Pomoćni trener: Nikica Gardijan
 

Hvala Vam.

 

Slijedeća utakmica

A1 liga

Poredak

1. KK Kvarner 2010 32

2. KK Brod Svjetlost 31

3. KK Dubrovnik 31

4. KK Vrijednosnice OS Darda 31

5. KK Dubrava 29

6. KK Trogir 26

Rezultati

KK Kvarner 2010 - KK Svjetlost 84:98

KK Dubrava - KK Dubrovnik 86:81

KK Trogir - KK Darda 65:71