Facebook

Novosti

alt

U Trogiru se igrao pravi dalmatinski derbi

Zadrani su u Trogiru tek u trećoj četvrtini uspjeli slomiti otpor žilavih domaćina i stići do dragocjena dva boda.
"Znali smo da nas čeka čvrsta i teška utakmica u Trogiru", priznao je trener Zadra Danijel Jusup. "Još jednom se pokazalo da se protiv nikoga ne može igrati opušteno, ali ono po što smo došli smo na kraju i ostvarili. Uzeli smo dva boda i okrećemo se onom što nas dalje čeka."

Rok Stipčević je kazao da nije očekivao toliko dobar otpor domaćina: "Ozbiljno smo se pripremili za Trogir. Pružili su i više nego dobar otpor ali znali smo da mora doći naših pet minuta. Tako je i bilo, slomili smo ih i mirno priveli utakmicu kraju."

Domaći strateg Nikša Bavčević je konstatirao da je presudila kvaliteta Zadrana ali da i on mora biti zadovoljan onim što je njegova momčad pružila:
"Mislim da je bio pravi dalmatinski derbi, da smo pružili i više nego dobar otpor Zadru dok smo imali snage. Zbog manjka igrača u rotaciji nismo uspjeli zaprijetiti još i više", tvrdio je Bavčević. Ambijentu pravog derbija doprinijeli su Tornado i Malari koji su neumorno bodrili svoje ljubimce svih 40 minuta i stvorili odličnu atmosferu, ali je tome doprinijela i bengalka koja je pala na parket te prekinula susret na 20 minuta. "Šteta je zbog te baklje jer su navijači bili sjajni."

Izvor - www.kosarka.hr

 

Slijedeća utakmica

A1 liga

Poredak

1. KK Kvarner 2010 32

2. KK Brod Svjetlost 31

3. KK Dubrovnik 31

4. KK Vrijednosnice OS Darda 31

5. KK Dubrava 29

6. KK Trogir 26

Rezultati

KK Kvarner 2010 - KK Svjetlost 84:98

KK Dubrava - KK Dubrovnik 86:81

KK Trogir - KK Darda 65:71