Facebook

Novosti

alt

Košarkaška poslastica u Trogiru

U srijedu 14.04.2010.g KK TROGIR ugošćuje KK ZADAR. Obračun maloga Trogira i kluba u kojem je rođena košarka, povijesni je trenutak za Grad i klub, te prava poslastica za sve ljubitelje dobre košarke. Dokaz o snazi maloga kluba su odlični rezultati unatoč prepolovljenoj momčadi zbog ozljeda i varićela, na utakmici 6.kola A-1 LIGE ZA PRVAKA gdje je KK TROGIR igrao protiv KK VRIJEDNOSNICE DARDA i izvukao odličan rezultat s obzirom da je igrao sa samo 7 igrača. Ozljede nisu poštedile igrače, razlog je iznimno teška sezona i raspored Lige za prvaka gdje se igraju po 2 utakmice u 7 dana. Alujević i Delaš počinju s treningom u ponedjeljak i nadaju se zaigrati protiv Zadra. Luku Žitka je utakmica s KK CEDEVITOM “koštala“ ozljede, jer je unatoč preporuci da ne igra zbog ozljede i primljene blokade, zaigrao – srce je bilo jače. Toni Šoda samo nakon tri dana također uz sugestiju doktora da ne oblači dres, ipak odlučuje zaigrati. Poseban izazov i nagrada za izvrsnu sezonu da igraju s najboljim momčadima NLB Lige zasigurno garantira da će naši momci dati najbolje od sebe. Momci igraju sa srcem, imaju dišpeta da svakoj momčadi na domaćem parketu priušte tešku utakmicu.
Ovi momci zaista zaslužuju da ih podržite, zato Vas pozivaju da se okupite u što večem broju i uživate u fešti od košarke!

A-1 LIGA ZA PRVAKA 7.KOLO
srijeda 14.04.2010. u 19h

KK TROGIR - KK ZADAR
Stiže nam 2. po redu NLB Ligaš, pozivamo sve navijače da se okupe u što večem broju i uživaju u povijesnim trenucima za Trogir ....

PRETPRODAJA ULAZNICA:
caffe bar CORTE & caffe bar FAVORIT

8. KOLO KK TROGIR – KK CIBONA
9.KOLO KK TROGIR – KK ZAGREB CO

Izvor - www.trogirportal.info

Slijedeća utakmica

A1 liga

Poredak

1. KK Kvarner 2010 32

2. KK Brod Svjetlost 31

3. KK Dubrovnik 31

4. KK Vrijednosnice OS Darda 31

5. KK Dubrava 29

6. KK Trogir 26

Rezultati

KK Kvarner 2010 - KK Svjetlost 84:98

KK Dubrava - KK Dubrovnik 86:81

KK Trogir - KK Darda 65:71